Advisering

THE DUTCH TAX DESK adviseert klanten over alle fiscale (sub-)aspecten. De belastingadviseurs van THE DUTCH TAX DESK analyseren, gebruiken en combineren de mogelijkheden die de nationale en internationale fiscale wetgeving biedt.

De fiscale advisering van THE DUTCH TAX DESK kan grofweg worden onderverdeeld in persoonlijk, bedrijfsmatig en internationaal.

Persoonlijk belastingadvies

Advisering en planning namens (meerderheids)aandeelhouders, bestuurders, werknemers en expats op het gebied van de loonbelasting, inkomstenbelasting, successie- en schenkingsrecht (gerelateerd aan bijvoorbeeld vermogensplanning), primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, salary split, personeelsopties en pensioenregelingen en de 30%-regeling.

Advies op vennootschapsrechtelijk gebied

THE DUTCH TAX DESK adviseert klanten over de fiscale aspecten en gevolgen van de vennootschapsrechtelijk en operationele structuren en activiteiten, wederzijdse transacties tussen bedrijven en financieringscondities en arbeidsvoorwaarden, zoals personeelsopties en pensioenenregelingen.

Internationaal fiscaal advies

Advisering en planning op het gebied van het nationaal en internationaal belastingrecht en EU-wetgeving betreffende grensoverschrijdende zakelijke en operationele structuren en activiteiten, rechtsvormen (partnerships en joint ventures), financiering en transfer pricing.