Over THE DUTCH TAX DESK

De doelstelling van THE DUTCH TAX DESK is om op efficiënte wijze uw aanwezige zorgen of problemen op fiscaal, administratief en vennootschapsrechtelijk gebied uit handen te nemen zodat u zich kunt concentreren op die zaken waar u het beste in bent.

THE DUTCH TAX DESK maakt gebruik van academisch geschoolde medewerkers met jarenlange ervaring (sinds 1992) onder meer opgedaan in de algemene adviespraktijk van een van de 'Big Four' en in de algemene adviespraktijk van een internationaal georganiseerde middelgrote organisatie van accountants en belastingadviseurs.

De relaties van THE DUTCH TAX DESK variëren van particulieren, expats, (startende) zelfstandige ondernemingen tot directeuren-grootaandeelhouders, (persoonlijke) houdstermaatschappijen en (middel)grote besloten vennootschappen.

De werkwijze die THE DUTCH TAX DESK ten aanzien van haar dienstverlening propageert is er een waarbij kwaliteit en betrouwbaarheid als vanzelfsprekend moeten worden beschouwd. Daarnaast prefereert THE DUTCH TAX DESK een persoonlijk en informeel contact waarbij ingewikkelde zaken zo duidelijk en transparant als mogelijk worden uitgelegd tegen normale, redelijke tarieven.